Birthe's Madside

 

Appelsinkage 6

  • 150 g smør

  • 500 g appelsinmarmelade

  • 2 æg

  • 1 citronsaft

  • 2 tsk stødt ingefær

  • 3 tsk bagepulver

  • 500 g hvedemel

  1. Smelt og afkøl smørret.

  2. Bland det med marmeladen.

  3. Rør de sammenpiskede æg i.

  4. Bland krydderier og hjortetaksalt i noget af melet.

  5. Kom det derefter i marmeladen.

  6. Tilsæt så meget mel at det får kagedejskonsistens.

  7. Smør og kom bagepapir i en lille bradepande.

  8. Hæld dejen i.

  9. Bag kagen ved 175° i ca. 30 min. på nederste rille.

  10. Afkøles et par minutter før den vendes ud på en rist.

  11. Kagen kan pyntes med glasur og revet appelsinskal.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside