Birthe's Madside

 

Bibelkagen

  • 1 liter mel (1. Kongebog 4.22)

  • 6 spsk honning (1. Samuelsbog 14.25)

  • 2½ dl fløde (Dommerbog 5.25)

  • 2 spsk bagepulver (Amos 4.5)

  • 5 dl gigner (3.12)

  • 1 krm salt (3. Mosebog 2.13)

  • 5 dl rosiner (1. Samuelsbog 30.12)

  • lidt kalmus (Jeremia 6.20)

  • 5 dl mandler (4. Mosebog 17.8)

  • lidt krydder (2. Krønikebog 9.9)

  • 6 æg (Jeremia 17.11)

  • 2½ dl mælk (Dommerbog 4.19)

Tingene blandes og hældes i en smurt bradepande. Bages ved 180° i ca. ½ time.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside