Birthe's Madside

 

Bradepandekage 4

  • 4 æg

  • 500 g sukker

  • 300 g plantemargarine

  • 250 g revne gulerødder

  • 400 g bl. ananas stk.

  • 200 g kokosmel

  • 550 g hvedemel

  • 3 tsk natron

  • 1 spsk vanillesukker

  • 200 g flormelis

  • 2-3 dråber spilkogende vand

  1. Æg, sukker og margarine røres godt.

  2. Gulerødder, ananasmos og kokosmel, kommes i.

  3. Mel, natron og vanillesukker kommes i til sidst.

  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir.

  5. Stil kagen på næstnederste rille i ovnen.

  6. Bag kagen i 20 min. ved 175°.

  7. Skru ovnen ned på 150° og bag kagen i 20 min.

  8. Overtrækkes med mandelglasur, når den er kold.

  9. Kan fryses, men kom da IKKE glasur på.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside