Birthe's Madside

 

Bradepandekage med æble
  • 250 g smør / margarine
  • 250 g sukker (3 dl)
  • 3 æg
  • 250 g mel
  • 1 dl mælk
  • 100 g kokosmel (4 ½ dl)
  • 25 g. nødder
  • 2 tsk bagepulver
  • 6-8 spsk abrikosmarmelade
  • 1-2 æbler
  • kanel
  • tesukker (perlemelis)

Rør margarine og sukker godt sammen. Rør æggene i et af gangen. Rør mælk i skiftevis med kokosmel, mel og bagepulver. Kom halvdelen af dejen i en velsmurt bradepande (30x20 cm). Fordel abrikosmarmeladen over og dæk med resten af dejen. Skræl æblerne, skær dem i både og læg dem oven på dejen. Drys med kanel, tesukker og hakkede nødder. Bages ved 175 grader Celcius i ca. 45 min.

Kagen kan evt. fryses.

 

 

Birthe's Madside