Birthe's Madside

 

Bradepandekage med kokoslåg
  • 250 g smør
  • 250 g sukker
  • 4 æggeblommer
  • 250 g hvedemel
  • 250 g kartoffelmel
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 dl mælk
  • 4 æggehvider
  • 125 g sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 100 g kokosmel

Rør det blødgjorte smør med sukker, til det er let og smidigt. Rør æggeblommerne i én ad gangen og rør godt mellem hver. Bland og sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og rør det i skiftevis med mælken. Bred dejen ud i en bradepande, smurt eller beklædt med bagepapir. Bages på nederste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 min. Imens piskes hviderne stive. Irøres sukker af et par gange og tilsættes vanillesukker og kokosmel. Bred dejen over den halvbagt kage og fortsæt bagningen i ca 15-20 min. Afkøles i bradepanden.

 

 

Birthe's Madside