Birthe's Madside

 

Chokoladekage 11

  • 200 g mørk farin

  • 3 æg

  • 325 g hvedemel

  • 2 tsk bagepulver

  • 1 tsk kakao

  • 1 tsk vanille

  • 125 g plantemargarine

  • 1½ dl piskefløde

  • 150 g flormelis

  • 2 tsk kakao

  • lidt spilkogende vand

  • evt. chokoladekaffebønner

  1. Pisk æg og farin let og luftigt.

  2. Bland mel, bagepulver, kakao og vanille og rør det i.

  3. Smelt margarinen, og tag gryden af ilden.

  4. Kom fløden i.

  5. Når det er koldt, røres det i dejen.

  6. Kom papir i bradepanden, hæld dejen i.(25x30cm)

  7. Sæt kagen i ovnen på midterste rille.

  8. Bag kagen ved 175° i 45 min.

  9. Når kagen er kold, kommes chokoladeglasuren på.

  10. Pyntes med chokoladekaffebønnerne.

Kilde: Jette Larsen

 

 

Birthe's Madside