Birthe's Madside

 

Chokoladekage 7

Arbejdstid: 30 minutter

Bagetid: 30 minutter

Fryse-egnet

  • 200 g mørk chokolade
  • 200 g smør
  • 4 æg
  • 175 g sukker
  • 175 g mel
  • 1½ tsk bagepulver
  • 100 g hakkede nødder
  • 75 g rosiner

Smelt chokolade og fedtstof sammen over svag varme. Pisk sukker og æg tyk og skummende. Rør forsigtigt den afsvalede smør-chokoladeblanding i. Bland mel og bagepulver og vend det i sammen med rosinerne og godt halvdelen af nødderne. Fordel dejen i en velsmurt bradepande ca. 30x25 cm. Drys resten af nødderne over. Bag kagen ca. 30 minutter ved 175 grader.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside