Birthe's Madside

 

Chokoladekage med glasur
  • 150 g smør, smeltet
  • 3 æg
  • 250 g sukker piskes sammen med æggene
  • 175 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 spsk kakao
  • 1 dl mælk
  • Enten Kokosglasur:
  • 50 g smør
  • 3 æggehvider
  • 200 g melis
  • 4 dl kokosmel
  • Eller Toscaglasur:
  • 125 g smør
  • 115 g melis
  • 2½ spsk mel
  • 2½ spsk mælk
  • 100 g hakkede mandler

Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Bages i en bradepande i ca. 10 min. ved 200 grader.

Glasuren varmes igennem. Smøres på kagen og bages ved 200 grader i ca. 10 min.

Kilde: Henrik Frandsen

 

 

Birthe's Madside