Birthe's Madside

 

Chokoladekage med guf
  • 4 æg
  • 350 g sukker
  • 225 g mel
  • 1 tsk vanillesukker
  • 3 tsk bagepulver
  • 3 spsk kakao
  • 1½ dl mælk
  • 225 g plantemargarine
  • Glasur:
  • 100 g plantemargarine
  • 3 spsk kold kaffe
  • 50 g kokosmel
  • 185 g flormelis
  • 3 spsk kakao

Pisk æg og sukker rigtig godt. Tilsæt mel, vanilje, bagepulver og cacao skiftevis med mælken. Til sidst tilsættes den smeltede plantemargarine. Dejen hældes i en bradepande beklædt med bagepapir, og bager ca. 50 min. ved 185 grader. Til glasuren hældes alle ingredienserne i en gryde og gives et kort opkog eller smeltes i microovnen i en glasskål. Det hældes over den færdige kage, der køles af, før den spises.

Kilde: Inge Lise Holm

 

 

Birthe's Madside