Birthe's Madside

 

Chokoladesnitter 2

  • 2 æg

  • 3 dl sukker

  • 3 tsk bagepulver

  • 3 tsk vanillesukker

  • 2 spsk kakao

  • 1½ dl mælk

  • 150g smeltet smør/margarine

  • 200g hvedemel

  • Glasur:

  • 50 g smeltet smør

  • ½ dl stærk kaffe

  • 1 spsk kakao

  • 3 dl florsukker

Æg og sukker piskes skummende. Bagepulver, kakao og vanillesukker sigtes og piskes i. Mælken og det smeltede smør blandes i og til sidst vendes melet i dejen og den hældes i en smurt bradepande der er 30x40 cm. Kagen bages ca. 10 min ved 200 imens røres ingredienserne til glasuren sammen. Kagen afkøles noget på en bagerist, men den mår IKKE blive kold inden glasuren fordeles over kagen

Kilde: Diana Bisgaard

 

 

Birthe's Madside