Birthe's Madside

 

Chokoladesnitter med mandler
  • Dej:
  • 240 g smør
  • 240 g sukker
  • 4 æg
  • 4 spsk kakao
  • lidt mandelessens
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • Pynt:
  • 35 g mandelsflager

Smør og sukker røres godt sammen. Slå æggene ud i en skål og pisk dem let sammen. Rør æggene i lidt ad gangen og rør dejen til den er blevet let og luftigt. Tilsæt kakao samt mandelessens, rør til det er godt fordelt i dejen. Melet blandes med bagepulveret. Til slut blandes melet i dejen. Smør en lille bradepande(ca. 35x20cm) godt, fyld dejen i. Drys mandelflager på toppen af dejen og stil kagen i ovnen ved 200 grader, lad den bage i ca. 35 minutter ved 190 grader. Den bagte kage køles af og skæres i passende stykker.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside