Birthe's Madside

 

Den du ved nok - 1 portioner
  • 400 g Sukker
  • 4 Æg
  • 3 3/4 dl Mælk
  • 450 g Mel
  • 5 ts Vanillesukker
  • 4 ts Bagepulver
  • 5 spsk Kakao
  • 300 g Smeltet margarine
  • Kakaoglasur:
  • 200 g Margarine
  • 3 ½ spsk Kakao
  • 7 spsk Færdiglavet kaffe
  • 375 g Flormelis
  • 3 ts Vanillesukker
  • 300 g Kokos

Sukker og æg piskes godt. Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen. Til sidst røres den smeltede, afkølede margarine i. Bages i en smurt bradepande ca. 28 x 41 cm. ved 190 grader i ca. 25 min. Når kagen er afkølet - ikke helt kold - lægges kakaoglasur på hele overfladen. Alle ingredienser til glasuren varmes i en gryde og påsmøres.

Kim Spur Jan 95.

 

 

Birthe's Madside