Birthe's Madside

 

Dorthes bradepandekage
  • Dej:
  • 2 æg
  • 275 g sukker
  • 250 g mel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dl fløde
  • Fyld:
  • 225 g svesker uden sten
  • kødet af to appelsiner
  • 40 g mandelflager

Æggene piskes godt med sukkeret. Melet blandes godt med bagepulveret og røres i skiftevis med fløden. Smør bradepanden, ca 32*25 cm. Bred dejen ud i formen. Snit sveskerne i tynde strimler. Skær skallerne af appelsinerne med en skarp kniv, skær appelsinkødet i små terninger og bland dem med de strimlede svesker. Fordel fyldet over dejen, tryk det ned så det drukner i dejen. Strø mandelflagerne på toppen. Stil kagen i ovnen på midterste rille ved 175 grader og lad den bage ca 50 min.

 

 

Birthe's Madside