Birthe's Madside

 

Elsebeths himmerigs mundfulde
  • 125 g smør
  • 4 dl havregryn
  • 125 g sukker
  • 100 g hele nøddekerner
  • 1 dl solsikkekerner
  • 2 spsk sirup
  • ca. 2 spsk fløde
  • Overtræk:
  • 200 g chokolade

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt alle de øvrige ingredienser og rør massen godt sammen med en ske. Fordel massen i en bradepande ca. 20 x 40 cm beklædt med bagepapir. Bag bunden nederst i ovnen ca. 20 minutter ved 175 grader, til den er gyldenbrun. Bræk chokoladen i mindre stykker og smelt den i en skål over vandbad. Tag bunden ud af ovnen, lad den stå et øjeblik, så den sætter sig og smør chokoladen på. Løft bunden ud af bradepanden ved hjælp af bagepapiret. Lige inden kagen stivner, og det tager kun et par minutter, skæres den i tern.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside