Birthe's Madside

 

Hindbærkage 2
Cakes, bradepande 12 personer
  • Dej:
  • 250 g rå marcipan
  • 125 g sukker
  • 2 æg
  • 100 g mel
  • Creme:
  • 3 æggeblommer
  • 100 g sukker
  • 2½ dl mælk
  • 1 dl piskefløde
  • 25 g maizena
  • Fyld:
  • 150 g friske eller frosne hindbær

Rør marcipan og sukker sammen. Rør æggene i et ad gangen og rør melet i. Fyld dejen i en bradepande, ca 35 * 22 cm, og forbag den på midterste rille ved 200° i 12 min. Æggeblommer og sukker røres sammen med majsstivelsen. Bring mælk og fløde i kog i en gryde. Hæld den kogende mælk i æggemassen og hæld cremen tilbage i gryden. Rør til den koger og lad den koge igennem i 2-3 min. Bred cremen ud over den forbagte bund og fordel hindbærene over. Bag kagen yderligere 15 min. ved 200°, til cremen er let gylden. Skær kagen i passende stykker og server den med iskoldt flødeskum til.

 

 

Birthe's Madside