Birthe's Madside

 

Kanelkage 2
  • Dej:
  • 125 g. smeltet margarine
  • 400 g. sukker
  • 400 g. mel
  • 4 tsk. stødt kanel
  • 2 tsk. natron
  • ½ ltr. kærnemælk
  • Glasur:
  • 50 g. smeltet margarine
  • 200 g. flormelis
  • 2 tsk. vanilie
  • 1 spsk. kakao
  • 4 spsk. varm kaffe

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter kommes mælken i. Bland mel, kanel og natron, tilsæt det i tilsidst. Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande. Bages i en varm ovn ved 200° ca. 30 min. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres af ovennævnte ingredienser. Kagen pyntes evt. med hakkede nødder og skæres i passende skiver. Hvis man bruger den store bradepande fra komfuret, dobler man op til 1 l. kærnemælk.

 

 

Birthe's Madside