Birthe's Madside

 

Mandarinkage med ymerdrys
Cakes, bradepande 12 personer
  • Dej:
  • 6 æg
  • 180 g sukker
  • 100 g smeltet smør
  • 75 g mel
  • 25 g majsstivelse (maizena)
  • 1 tsk bagepulver
  • Fyld:
  • 1 ds mandarinfileter
  • 100 g ymerdrys
  • Glasur:
  • 100 g flormelis
  • Kogende vand

Æg og sukker piskes til skum, og det varme, smeltede smør tilsættes i en tynd stråle. Pisk godt. Bland mel og majsstivelse med bagepulveret og rør det i med let hånd. Fyld halvdelen af dejen i en bradepande, ca 24 * 36 cm, og fordel de afdryppede mandarinstykker over. Bred den resterende dej over, så den dækker helt. Fordel ymerdrysset på toppen af dejen og bag den på næstnederste rille ved 190° i ca 20 min Lad kagen køle af. Rør flormelis med vand til en ikke for tynd glasur og pynt kagen. Skær den i passende stykker.

 

 

Birthe's Madside