Birthe's Madside

 

Muskimukkage
  • 3 æg
  • 3 kopper sukker
  • 225 g smeltet margarine
  • 1 ½ spsk cacao
  • 3 tsk vanillesukker
  • 3 tsk bagepulver
  • 4 ½ kopper mel
  • 1 ½ kopper stærk kaffe
  • Glasur:
  • 150 g flormelis
  • 6 spsk smeltet margarine
  • 6 spsk kold kaffe
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1 ½ spsk cacao
  • 100 g kokosmel
  • 150 g brun farin

Det hele blandes i efter rækkefølge, derefter fyldes dejen i en form ca 25* 35 cm. Bages ca 35-40 min ved 225 grader på nederste rille i forvarmet ovn. Glasuren kommes på kagen, mens den endnu er varm, skal ikke i ovnen igen. Smager bedst efter 1-2 døgn efter bagning, skal lægges i plastikpose i køleskabet. Tages ud 2-3 timmer før brug.

 

 

Birthe's Madside