Birthe's Madside

 

Nana's kanelkage
Ca. 8 stk.

Den er virkelig god og nærende.

  • 250 g smeltet smør/margarine

  • 400 g sukker

  • 400 g hvedemel

  • 4 tsk stødt kanel

  • 2 tsk natron

  • ½ l. kærnemælk

  • Glasur:

  • 50 g smeltet smør/magarine

  • 250 g flormelis

  • 2 tsk vanilie

  • 1 spsk kakao

  • 4 spsk varm stærk kaffe

Fedtstof og sukker røres godt sammen. Herefter røres mælken i. Bland mel med kanel, natron og tilsæt det til sidst. Rør dejen godt og kom den i en smurt bradepande (ca. 25x30 cm). Kagen bages i en varm ovn ved 200 grader i ca. ½ time. Kagen afkøles lidt og overtrækkes med glasuren, der røres sammen af ovennævnte ingredienser.

Servering: Kagen pyntes med nødder og skæres i passende stykker.

Kilde: Nana Henriques

 

 

Birthe's Madside