Birthe's Madside

 

Nem chokoladekage
  • 200 g smør
  • 225 g sukker
  • 3 æggeblommer
  • 180 g mel
  • 35 g kokosmel
  • 45 g kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2 dl kaffefløde 13 % eller mælk
  • 3 æggehvider
  • Glasur:
  • flormelis
  • kakao
  • vand

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggeblommerne i en ad gangen. Bland vanille, bagepulver og kakao i melet. Rør det i dejn sammen med kokosmel og fløde. Pisk æggehviderne stive og fold dem i til sidst. Kom dejen i en smurt bradepande 26x30 cm og bag kagen ved 200 grader i 30-35 minutter. Fordel kakaoglasur over den helt kolde kage.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside