Birthe's Madside

 

Chocolate Chip Cookies 2
Cookies - Personer: 40
  • 275 g Hvedemel
  • 1 ts Bagepulver
  • 1 ts Salt
  • 225 g Blødt Smør
  • 175 g Sukker
  • 100 g Mørk farin (Puddersukker)
  • 1 ts Vanillesukker
  • 2 Æg
  • 200 g Mørk Blokchokolade
  • 125 g Hasselnødder

Chokolade og nødder hakkes groft. Bland mel med bagepulver og salt. Rør smør, sukker, farin og vanilesukker let og smidigt. Rør æggene i, derefter melblandingen og tilsidst chokolade og nødder. Dejen saettes på plade med bagepapir i *små* toppe (ikke papiret) og med god afstand, da de flyder *meget* ud. Bages ved 175°C i ca. 15 min. midt i ovnen. Afkøles på rist. Opbevares i kagedåse med tætsluttende låg.

 

 

Birthe's Madside