Birthe's Madside

 

Chocolate chip cookies 30 stk.
  • 125 g smør
  • 3/4 dl sukker
  • 3/4 dl farin
  • 2 æg
  • 3 dl hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk vanillesukker
  • 175 g god mørk chokolade

Rør smør, sukker og farin hvidt og luftig. Rør æggene i et ad gangen. Rør godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver og vanillesukker. Bland det i smørblandingen lidt ad gangen. Det skal blive en tyk dej. Hak chokoladen groft i hånden eller hak den i en køkkenmaskine. Bland chokoladen i dejen. Sæt dejen i små klatter på plader, der er beklædt med bagepapir. Husk på, at dejen flyder ud til ca dobbelt størrelse. Bag kagerne ved 150 rader på midterste rille i ca 15 min. Lad kagerne køle på pladerne. Tips: Foruden chokolade kan du blande groft hakkede mandler eller hasselnødder i dejen. Sammen med chokoladen kan du også smage dejen til med appelsinsaft eller pebermynteessens.

 

 

Birthe's Madside