Birthe's Madside

 

Chokoladebidder med nødder
  • Dej:
  • 150 g smør
  • 225 g sukker
  • 2 æg
  • 75 g mel
  • 1 ½ tsk vanillesukker
  • 40 g hasselnødder
  • Glasur:
  • 200 g flormelis
  • ½ dl spilkogende vand
  • Pynt:
  • 40 g hasselnødder

Smør og sukker røres let og luftigt, og æggene røres i ét ad gangen. Bland mel, kakao og vanillesukker med de hakkede nødder og rør det godt rundt i dejen. Smør en lille bradepande (15*20 cm)og bred dejen ud heri. Bag kagen på næstnederste rille ved 175 grader i ca 25 min. Lad kagen køle lidt af inden den tages ud af formen for at afkøle på en bagerist. Skær kagen i passende stykker og overtræk den med glasuren. Pynt med hakkede nødder.

 

 

Birthe's Madside