Birthe's Madside

 

Chokoladebiskuiter 25 stk.
  • Dej:
  • 4 dl mandler
  • 4 dl flormelis
  • 2 æggehvider
  • 125 g mørk chokolade
  • Smørcreme:
  • 100 g smør
  • ca 1 dl flormelis
  • 1 æggeblomme
  • 2 spsk kakao
  • ½ tsk pulverkaffe

Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelbalndingen. Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer. Bages ved 200 grader på midterste rille i ca 10 min, til de er blevet lysebrune. Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er kolde. Lad dem køle helt på en rist. Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen. Læg cremen i små toppe på mandelkagerne. Smelt chokoladen i vandbad over svag varme. Dyp kagerne i chokoladen eller hæld den forsigtigt over. Lad kagerne blive kolde inden de serveres.

 

 

Birthe's Madside