Birthe's Madside

 

Chokoladesnitter
  • 150 g smør
  • 125 sukker
  • 6 tsk vanillesukker
  • 3 æggeblommer
  • 150 g spånchokolade
  • 75 g mel
  • 3 æggehvider
  • 1 glas kirsebærmarmelade
  • 50 g hakkede mandler

Smør og sukker røres lind, vanille og æggeblommer kommes i, og det hele røres godt. En spsk vand og spånchokolade kommes i en gryde over svag varme til chokoladen er opløst og røres i dejen. Det sigtede mel og de stift piskede æggehvider kommes i til sidst. Dejen smøres ud på en bageplade dækket med godt smurt pergamentparpir, og bages ved middel varme 15-20 min.Den færdige kage afkøles,og på halvdelen kommes kirsebærmarmelade. Den anden halvdel lægges ovenpå og kagen dækkes med chokoladeglasur og pyntes med hakkede mandler. Til sidst skæres kagen i smale snitter.

 

 

Birthe's Madside