Birthe's Madside

 

Harlekinskager
ca. 30 - 40 stk.
  • 235 g mel
  • 1 strøget tsk bagepulver
  • 200 g smør
  • 125 g sukker
  • 3 - 4 spsk pilsnerøl
  • Pynt:
  • 2 dl finthakket frugt som: Sukat, syltet appelsinskal, rosiner, korender

Til dejen hakkes smørret ud i mel, bagepulver og sukker. øllet, der giver ekstra fin smag, tilsættes, og dejen æltes sammen og stilles koldt. Deles, og hver del rulles ud til en plade på ca. ½ cm's tykkelse. Afstikkes med en rund form og lægges på en smurt bageplade. Pynten hakkes, blandes og fordeles på kagerne, og trykkes lidt fast ned i dejen. Kagerne bages på den nederste rille ved 200° i 6 - 8 min.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside