Birthe's Madside

 

Havrekager med chokolade ca 36 stk.
  • 1 dl hakkede valnødder eller hasselnødder
  • 1 ½ dl hvedemel
  • ½ tsk bagepulver
  • 1 knsp salt
  • 2 ½ dl farin
  • 1 dl grofthakket, mørk chokolade
  • 4 dl havregryn
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1 dl olie
  • ½ dl vand

Bland hvedemel, bagepulver, salt, farin, havregryn, nødder, chokolade og vanillesukker i en skål. Tilsæt olie og vand. Rør alt sammen til en dej. Sæt dejen i toppe på en smurt plade med ca 5 cm mellemrum. Kagerne flyder ud under bagningen. Bag ved 175 grader i midten af ovnen i ca 10 min eller til kagerne er lysebrune i kanten. Lad kagerne køle af et par min på pladen inden de lægges over på en rist for at køle helt af.

 

 

Birthe's Madside