Birthe's Madside

 

Husets nøddedrømme
  • 100 g smør
  • 50 g nøddekerner
  • 100 g sukker
  • 125 g mel
  • 1 tsk vaniliesukker
  • 40 g smør
  • ½ strøget tsk hjortetaksalt

Smørret letbrunes hurtigt og afsvaler. Nøddekernerne letristes i ovnen ved 75° og kun i få minutter, til du nemt kan gnide de brune skaller væk, og derefter hakkes nødderne. Smørret røres med sukkeret, og heri røres nøddekernerne, vaniliesukker, mel og hjortetaksalt. Dejen røres sammen og æltes derefter evt. med 1 spsk blødt smør, så dejen er nem at samle. Rulles som de andre drømme til små kugler, der sættes på smurte plader. Bager på nederste rille ved kun 125° i 20-25 min. Kagerne kan fryses.

Kilde: www.hoi.mobilixnet.dk - Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside