Birthe's Madside

 

Kokosguf ca 50 stk.
  • 200 g mel
  • 175 g smør
  • 50 g florsukker
  • Pynt:
  • 25 g kokosmel
  • æggestrygelse

Alle ingredienser røres godt sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens, ellers bliver dejen for blød og ikke til at vidrebearbejde. Dejen deles op i 4 lige store stykker, der hver for sig rulles ud til pølseform i ca 25 cm's længde. Pølserne trykkes flade til ca ½ cm's tykkelse, Pensles med æggestryggelse og drysses med kokosmel. Sættes derefter til afkøling (helst i køleskabet), til dejen er fast, at den let kan skæres. Hvert dejstykke skæres på tværs i små stykker ( ca 2 cm ), der skilles ad og anbringes på plade med passende mellemrum. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader i ca 8 min forvarmet ovn.

 

 

Birthe's Madside