Birthe's Madside

 

Koreandere
ca 40 stk
  • 125 g mel
  • 250 g havregryn
  • 250 g sukker
  • 250 g smør
  • 125 g sirup
  • Fyld:
  • 300 g smør
  • 300 g florsukker
  • 4 æg

Alle engredienser æltes sammen til en ensartet dej. Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens. Den færdigæltede deles i fire lige store stykker, som rulles ud til pølser i ca 3 cm tykkelse, hvorefter de sættes til afkøling - gerne i køleskabet, så de er lettere at skære. Af hvert dejstykke skæres ca 16 stk., som anbringes på en smurt plade med stor afstand, idet den færdigbagte kage får en diameter på ca 9 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader i ca 10 min. Kagerne løsnes fra pladen, medens de endnu er lune, og sættes på en rist til afkøling. Før serveringen lægges de sammen med smørcreme.

 

 

Birthe's Madside