Birthe's Madside

 

Korendekager
Ca. 125 stykker
  • 190 grader eller margarine

  • 190 g sukker

  • 3 æggeblommer

  • 250 g hvedemel

  • 1 tsk bagepulver

  • 3 stiftpiskede æggehvider

  • Pynt:

  • 3 spsk tesukker

  • 30 g smuttede, fintsnittede mandler

  • 150 g korender

Dejen er ikke fryseegnet.

Smørret røre blødt. Sukkeret drysses i. Æggeblommerne blandes i, en ad gangen. Mel og bagepulver sigtes sammen og tilsættes. Æggehviderne vendes i med let hånd. Dejen smøres ud så tyndt som muligt på smurte plader, drysses med fyldet og sættes i en opvarmet ovn ved 200 grader og bages ca. 10 minutter, til den er gylden. Kagen skæres varm i snitter og tages af pladen.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside