Birthe's Madside

 

Nøddekræmmerhuse
4-6 personer
  • 100 g smør
  • 85 g sukker
  • 75 g mel
  • 3 æggehvider
  • reven skal af citron
  • 100 g smeltet chokolade
  • 100 g hasselnøddeflager
  • 4 dl piskefløde
  • 500 g kirsebærsauce

Rør smør og sukker blødt. Rør mel og citronskal i. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir. Bag dem i ovnen ved ca. 160 C i 5-10 min. til de er gyldne. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.

 

 

Birthe's Madside