Birthe's Madside

 

Små kager i forme ca 30-35 stk
3 slag kager af samme dej. Med forskelligt fyld er det muligt at variere denne grunddej, så der er 3 forskellige kager hurtigt og nemt.
  • 250 g smør
  • 4 æg
  • 250 g mel
  • 1 tsk bagepulver

Rør fedtstof og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Tilsæt mel og bagepulver. Tilsæt forskelligt fyld- se nedenfor. Kom dejen i små linseforme eller parpirforme og bag kagerne 16-20 min ved 200 grader.

1: Kager med cochtailbær: Tilsæt 1/3 af dejen 25 g hakkede cocktailbær. Glaser kagerne med glasur af flormelis, der er rørt med vand og tilsæt lidt rom el. romessens.

2: Kager med chokolade, nødder og rosiner: Tilsæt 1/3 af dejen 25 g hakket chokolade, 25 g hakket nødder og 25 g rosiner.

3: Kager med syltetøj: Tag den sidste trejdedel af dejen og fordel ca halvdelen i formene. Kom lidt syltetøj i hver form og dæk med resten af dejen.

 

 

Birthe's Madside