Birthe's Madside

 

Småkager med chokolade og nødder ca. 24 stk.
  • 100 g smør
  • 1 dl sukker
  • 1 æg
  • 3.5 dl hvedemel
  • 1 tsk vanillesukker
  • ½ tsk bagepulver
  • ½ tsk kanel
  • 75 g mørk chokolade
  • 24 ristede hasselnødder

Rør fedtstof og sukker luftigt. Rør ægget i. Bland mel, vanillesukker, bagepulver og kanel og rør det i dejen. Hak chokoladen og bland den i. Tril med melede hænder kugler af dejen, 2.5 cm i diameter. Læg dem på en smurt plade og tryk en hasselnød ned i hver. Bag kagerne i midten af en 175 grader varm ovn ca 10 min eller til de er gyldne. Lad kagerne svale lidt på pladen og flyt dem så over på en rist til afkøling.

 

 

Birthe's Madside