Birthe's Madside

 

Smørrebrødskager 30 stk
  • 1 dl sirup
  • 2 dl farin
  • 1 tsk stødt ingefær
  • reven skal af 1 citron
  • 125 g smør
  • 1 dl kaffefløde
  • ½ tsk bikarbonat
  • 7 ½ dl hvedemel

Arbejd sirup, farin, ingefær, citronskal, fedtstof og fløde sammen i en skål. Bland bikarbonat med det meste af melet og tilsæt det efterhånden mens du arbejder dejen sammen. Tag dejen op når den begynder at blive fast og ælt resten af melet ind i den på et melet bord. Stil dejen koldt 30 min. Rul dejen ud til en ca 4 mm tyk plade og stik runde kager ud med et glas eller ligende, ca 10 cm i diameter. Læg kagerne på en plade med pagepapir eller en godt smurt plade. Bag kagerne ved 200 grader i ca 10 min.

 

 

Birthe's Madside