Birthe's Madside

 

Sort-hvide kranse
(30 stk)
  • Dej:
  • 200 g mel
  • 125 g smør
  • 70 g sukker
  • 2 tsk vanillesukker
  • 1-2 spsk mælk
  • Endvidere:
  • 1 spsk kakaopulver
  • 1 tsk instant kaffe- eller espressopulver

Ælt dejen sammen, og del den i to lige store portioner. Ælt kakao- og kaffepulver i den ene dejportion. Læg dejen (ogå den ufarvede) et par timer i kølekab. Del både den lyse og den mørke dej i 30 stykker. Tril dem til ca. 10 cm lange pølser. Til hver krans snos en lys og en mørk dejpølse sammen, lægges på bagepapir på pladen og trykkes flad. Bag kransene i den 200 grader varme ovn i 12-15 minutter.

Kilde: "Alt om Mad" nr. 4 1995

 

 

Birthe's Madside