Birthe's Madside

 

Bananmuffins
32 stk
  • 200 g smør/margarine
  • 170 g sukker
  • 3 æg
  • 100 g kokosmel
  • 1 spsk kakao
  • 2 tsk bagepulver
  • 165 g mel
  • 2 modne bananer
  • smeltet smør til formene
  • Glasur:
  • 75 g smør/margarine
  • 100 g flormelis
  • 1½ spsk piskefløde
  • 1 tsk vanillesukker
  • Pynt:
  • kokosmel

Rør blødt smør hvidt med sukker. Tilsæt æggene enkeltvis under omrøring. Bland kokosmel, kakao, bagepulver og mel i og rør rundt, til dejen er ensartet. Mos bananerne og rør dem i dejen. Fyld dejen i små, smurte forme og bag dem ved 200°C i 12-14 minutter. Stil til afsvaling i formene. Smelt smør/margarine til glasuren i en lille kasserolle og tag den fra varmen. Bland flormelis, piskefløde og vanillesukker i fedtstoffet og rør sammen til en jævn glasur. Pynt de afkølede muffins og slut af med et fint drys kokosmel.

Kilde: Ude og Hjemme, nr 3 1996.

 

 

Birthe's Madside