Birthe's Madside

 

Ingrids mazariner
  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 2 tsk vanillesukker
  • 25 g mandler
  • revet skal af 1 citron
  • 150 g mel
  • 1 strøget tsk bagepulver
  • 1½ dl mælk eller fløde
  • ca. 30 papirsforme
  • Glasur:
  • 200 g flormelis
  • få spsk vand el. citronsaft
  • Pynt:
  • cocktailbær
  • krymmel
  • valnøddekerner

Smør, sukker og æg piskes godt sammen. Vanillesukker, citronskal, finthakkede el. blendede mandler blandes i. Mel og bagepulver røres i sammen med mælk el. fløde. Papirsformene skal ikke smøres. Dejen fordeles i formene, der kun fyldes 2/3 op og sættes på en bageplade. Bages midt i ovnen ved 200-225 grader i ca. 12 minutter.

Til glasur røres flormelis med vand el. citronsaft og smøres på kagerne. Pyntes med halverede cocktailbær, krymmel eller valnøddekerner. Kagerne kan fryses med glasur og pynt på.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside