Birthe's Madside

 

Brunsviger (AMO) - 1 portioner
  • Dej:
  • 300 g Hvedemel
  • ½ ts Salt
  • 30 g Melis
  • ½ ts Kardemomme
  • 30 g Margarine
  • 2 dl Lunken mælk
  • 30 g Gær
  • Remonce:
  • 100 g Margarine æltes blød
  • 100 g Mørkt puddersukker
  • 1 spsk Mørk sirup tilsættes og det hele røres godt sammen

Dejen æltes og sættes til hævning i 20 min., hvorefter den formes til en kugle, som hviler et par min. Derefter rulles dejen ud og lægges i en smurt bradepande. Remoncen stryges på og drysses med korender, og til sidst drysses lidt mere mørkt puddersukker ud over hele kagen. Sættes til efterhævning i 15-20 min. på et lunt sted og bages i ca. 12 min. ved 190 grader.

 

 

Birthe's Madside