Birthe's Madside

 

Æbletrekanter
  • Dej:
  • ca. 300 g mel
  • 50 g gær rørt med 2 spsk lunkent vand
  • 200 g smør
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk sukker
  • 1 spsk kærnemælk
  • Fyld:
  • 25 g smør
  • 4 spsk sukker
  • 3 stk revne æbler med skræl
  • 25 g hakkede nødder
  • æg til pensling

Dejen æltes sammen og stilles til hævning. Fyldet røres sammen. Dejen æltes let igennem, rulles ud i ca. ½ cm tykkelse og udskæres i firkanter på 10x10 cm. 1 tsk. fyld lægges på hver. Fold over fyldet til trekanter. Tryk kanterne sammen. Lad efterhæve på pladen og pensl med sammenpisket æg og bag ca. 15 min. ved 200C.

Kilde: Meyers Køkken

 

 

Birthe's Madside