Birthe's Madside

 

Fyldte horn
8 store eller 16 små
  • 250 g mel
  • 75 g smør
  • ca. 1 dl lunken mælk
  • 35 g gær
  • 1 æg
  • 2-3 spsk sukker
  • Fyld:
  • marcipan
  • chokoladeknapper
  • Pynt:
  • æg
  • sukker
  • hakkede mandler

Til dejen hakkes smørret ud i melet, husk at lægge lidt fra til æltning. Gæren røres ud i lunken mælk og blandes i dejen sammen med sukker og det sammenpiskede æg. Dejen æltes med det ekstra mel og deles i to, hvis De vil have små horn. Dejen rulles ud til en stor pandekage og deles i otte trekanter. På hver trekant lægges chokoladeknapper og marcipan. Hornene rulles sammen mod spidsen og lægges på en smurt bageplade. Skal hæve lunt og tildækket i 20 minutter. Pensles forsigtigt med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.

Bages midt i ovnen ved 225 grader i 8-10 minutter.

Kilde: Hüttemeiers Madmagasin

 

 

Birthe's Madside