Birthe's Madside

 

Kanelstænger
2 stk.
  • 250 g mel

  • 125 g margarine

  • 50 g sukker

  • 25 g gær

  • 1 æg

  • 1/4 dl mælk

  • Remounce:

  • 100 g brun sukker

  • 100 g margarine

  • 1 tsk kanel

  • Pynt:

  • sammenpisket æg

  • mandler

  • glasur

Bland dejen. Del den i 2 portioner. Rul hver portion ud i 20 cm * 35 cm. Smør remouncen på den midterste 3. del på langs af dejpladen. Rul sammen (som ved en roulade) og klem rullen flad (2 cm). Skær en rille langs midten (ikke helt ud til begge ender og ikke helt igennem). Kagen hæver til dobbelt størrelse inden den pensles med sammenpisket æg og drysses med mandler. Bages ved 230° på miderste rille i 12 min.

Kilde: Annette Krogh-Hansen - Leif Jensen

 

 

Birthe's Madside