Birthe's Madside

 

Kringle
  • Dej:
  • 400 g mel
  • 200 g margarine
  • 2 spsk sukker
  • 2 æg
  • 1½ dl mælk
  • 50 g gær
  • Fyld:
  • 2 spsk sukker
  • 100 g margarine
  • 100 g rosiner
  • Pynt:
  • æg
  • hakkede mandler
  • sukker

Gæren opløses i den lunede mælk. Den blødgjorte margarine tilsættes sammen med de andre ingredienser. Dejen æltes godt og stilles til hævning i en ½ time. Dejen formes til 2 flade, aflange stykker. Margarine, sukker og rosiner fordeles ud over stykkerne. Stykkerne foldes sammen på midten på langs. Efterhæver på bageplade i et kvarter. Pensles med æg og drysses med sukker og hakkede mandler.

Bages ved 200C i 15 min.

 

 

Birthe's Madside