Birthe's Madside

 

Astakage
  • 125 g smør
  • 180 g brun farin
  • 1 æg
  • reven skal af 1 citron
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt nelliker
  • 75 g rosiner
  • 250 g mel
  • 1¼ dl mælk

Rør blødt smør godt med farin og rør ægget i. Bland tørdelene i melet og rør det i smørsukkermassen skiftevis med mælken. Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag den ved 160-170 grader i ca. 1 time. Prøv med en strikkepind, hænger der ingen dej ved, er kagen færdigbagt. Løsn kagen fra formen med 1 lille kniv, mens den endnu er varm, men tag den først ud af formen, når den er afsvalet.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 5

 

 

Birthe's Madside