Birthe's Madside

 

Banankage med pecannødder
  • 3/4 dl spiseolie
  • ½ tsk bikarbonat
  • 2 dl honning
  • 1 stor eller 2 små bananer
  • 2 æg
  • ½ dl yoghurt
  • 5 dl mel
  • ½ dl pecannødder
  • 2 tsk bagepulver
  • smør og mel til formen

Pisk olie, honning og æg sammen i en stor skål til en rigtig luftig masse. Bland mel, bagepulver og bikarbonat godt. Mos bananerne helt f.eks. med en gaffel. Vend først melblandingen og derefter forsigtigt bananmos, yoghurt og pecannødder i æggedejen. Hæld dejen i en smurt og melet form og bag kagen ved 180 grader på midterste rille i ca 1 time til den har fået farve og er gennembagt. Servér kagen lun eller kold.

Tips: I stedet for pecannødder kan du bruge andre nødder, eller helt undlade dem.

 

 

Birthe's Madside