Birthe's Madside

 

Ellens gode kokoskage
  • 250 g smør
  • 200 g sigtet florsukker
  • 4 æg
  • 75 g kokosmel
  • 375 g mel
  • 2½ strøget tsk bagepulver
  • revet skal af 1 vasket appelsin
  • ½ dl. appelsinsaft
  • ½ dl. kaffefløde
  • Evt. glasur:
  • 2 spsk kakao
  • 225 g sigtet florsukker
  • 3-4 spsk kogende vand
  • Pynt:
  • kokosmel

Du rører smør og florsukker godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen. En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp. Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200° i 1 lille time. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist. Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag lille 2

 

 

Birthe's Madside