Birthe's Madside

 

Engelsk sirupskage
Kager, dessert - 1 stk
  • 125 g magarine
  • 1 dl sirup
  • 50 g mandler
  • 2 æg
  • 1 dl sukker
  • 225 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødte nelliker
  • 100 g rosiner

Smelt margarine og sirup i en gryde. Rør blandingen ensartet og lad den afkøle til den er lunken. Skold og smut mandlerne. Tag 5-6 stykker fra og hak resten groft. Pisk æggene lyse og skummende med sukker og rør magarine og sirup i. Bland mel med bagepulver, kanel, nelliker, rosiner og mandler og rør det i dejen. Hæld dejen i en smurt sandkageform (1½ liter). Bages på nederste rille i en forvarmet ovn ved 170° i ca. 1 time.

Kilde: Bagebogen af Sigrid Fugl

Kim Lykkegaard 2: 235/224.48

 

 

Birthe's Madside