Birthe's Madside

 

Gulerodskage Nr. 2
  • 350 g gulerødder (Lad dig ikke skræmme :-))
  • 3 æg
  • 300 g sukker
  • 350 g mel
  • 2 tsk. vanillesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g hakkede hasselnødder
  • 100 g hakket chokolade
  • 200 g smeltet smør

Skræl gulerødderne og riv dem på råkostjernet. Pisk æg og sukker lyst og skummende. Bland mel, vanille og bagepulver og vend det i de piskede æg sammen med gulerødder, nødder, chokolade og smeltet smør. Kom dejen i en velsmurt brødform (ca. 2 liter). Sæt kagen i ovnen på nederste rille, og bag dn i 55 min. ved 200 grader.

Man kan komme kanel i, hvis man altså syntes det er sjovt. :-)

 

 

Birthe's Madside