Birthe's Madside

 

Krydderkage
  • 175 g smør
  • 1 tsk allerhånde
  • 175 g farin
  • 1 tsk ingefær
  • 1 æg
  • 1 tsk kardemomme
  • 250 g mel
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk natron
  • 75 g rosiner
  • 2 tsk kanel
  • 40 g hakket sukat
  • 1 tsk nellike

Rør fedtstof og farin sammen. Rør ægget i. Bland mel og natron med krydderierne og rør melblandingen i skiftevis med mælken. Bland rosiner og sukat med 1 spsk mel og rør det i dejen. Kom dejen i en velsmurt sandkageform og bag kagen ca 1 1/4 time ved 175 grader, prøv at stikke i kagen, hænger der ingen dej ved, er kagen færdig. Lad kagen svale lidt i formen, før den forsigtig lempes ud på en bagerist for at bliver kold.

 

 

Birthe's Madside