Birthe's Madside

 

Dannebrogstærte
6 personer
  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ dl jordbær-eller ribssaft(sødet)
  • 150 g mel
  • Endvidre:
  • ½ kg friske jordbær
  • flødeskum
  • jordbær-eller ribsgelé

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i. Tilsæt frugtsaften. Bland bagepulver i melet og rør det i dejen. Kom dejen i en smurt bradepande, 25x30 cm. Bag ved 175 grader i 30-40 minutter. Lad kagen svale inden den tages ud af formen. Skær den til i kanterne. Læg halve jordbær i et flagmønster på kagen. Smelt geleen med lidt vand, lad det svale lidt, til det begynder at tykne og kom det så på bærrene. Sprøjt flødeskummet imellem.

Kilde: Birthes Madside - Mad/Bag stor 2

 

 

Birthe's Madside